Oj då

"Jag har kollat på händelsen igen och tycker att jag gjorde ett misstag", säger Howard Webb till BBC Radio Cambridgeshire angående straffen som ManU fick i helgen.

Att storlagen får fler straffar har jag väl aldrig sagt, det där varierar enormt. Förra säsongen fick Inter tveksamma straffar mest hela tiden, i år är det precis tvärtom. Men som topplag spenderar man oftast en hel del tid på offensiv planhalva vilket ofta leder till svårbedömda situationer i straffområdet så jag förstår att det döms fler straffar till topplagen och att det ibland döms "fel".

Straffen är hur som helst horribelt dömd. Punkt.

******

Napoli blev för svåra för Inter i söndags och nu skiljer det "bara" 7 poäng. Jag skiter i förlusten, Inter har ett relativt lätt spelschema kvar och Milan ska möta Roma, Juve, Fiorentina, Udinese och Catania (b). Det som stör mig något enormt är Zlatan. Jag har inte missat många matcher de senaste säsongerna och jag har aldrig sett honom så usel som han var nu i söndags. Visst, han kan komme bort ur matcherna, men han lyckas då ändå med mottagningar och dylikt. Men det jag såg mot Napoli var pinsamt. Svenskafans gav honom 4.5 i betyg (av 10) och det är sjukt högt.

******

Angående Italiensk vs Engelsk fotboll så måste jag citera Italienbloggaren Ola Wiklander, som fått rapporter om gårdagens match ifrån en journalist på Gazzettan:

"Själv såg jag inte matchen men det är ju lite lustigt att ett engelskt storlag som Chelsea nu går ut och spelar på samma sätt som man en gång i tiden gjorde här i Italien och som vi som brinner för Serie A ständigt tvingas höra till förbannelse varje gång vi snackar med folk som sällan sett en modern italiensk ligamatch ("Man somnar ju efter fem minuter. Det är så tråkigt och händer ingenting," " Man spelar bara på resultat" "Man spelar alltid för 0-0 borta" osv osv)."

Så sant så sant!

******

Pontus Wernbloom till Holland, det är inget konstigt med det. Men för 30 (!) miljoner! Helt otroligt. Om han är värd 30 mlijoner så lär ju Robin Söder vara värd 120, lätt.

******

Silvio Berlusconi, som ni kan läsa skit om HÄR, påstår att Milan hade varit 1 poäng bakom Inter om inte Adriano gjort sitt mål i derbyt (som enligt Pierluigi Collina var regelrätt då handsen är omedveten). Då räknar Silvio med att Milan vunnit matchen antar jag. Alla som såg matchen såg också att Inter var det bättre laget. Men säg att vi tar bort Adris mål och matchen slutar 1-1, då skulle det nu skilja 4 poäng. Så det så.

******

Avslutar med en bild på undertecknad som visar prov på simultanförmåga då jag passar bollen, knäpper fingrarna och biter mig i läppen samtidigt. Om det är positivt eller negativt vågar jag inte djupdyka i.



Ja just det ja! Forza Arsenal!

Tung förlust

Spelade som sagt match igår, Grebbestads IF hemma. Vi leder med 2-1 i halvlek efter att ha vänt ett 1-0 underläge. Innan pausvilan blir vi bestulna på ett mål som är inne med minst en meter. Öster blir kapad i straffområdet och domaren skiter i att blåsa. Matchen SKA vara dödad i halvlek men istället så gör GIF 2-2 på en straff som är billigare än en Kexchocklad på Överskottsbolaget. Vi går ner oss och GIF gör 2 mål till. Jag förstår fortfarande inte hur vi inte kunde vinna matchen. Fan.

******

Leeds slog planenligt Hartlepool igår, målskytt: Jermaine Beckford. Inga konstigheter. 1 match kvar innan PO.

******

Napoli-Inter ikväll, magisk match! Cannavaro D.Y. är inte med i Napoli vilket givetvis är bra för Inter. En seger ikväll och ligan är klar, grande.

******

Milan vann igen och Kaka filmar makalöst bra. Och när han inte gör det så slutar han bara att spela och får då straff, snyggt! Men snabb är han.....

******

ManUs första mål i går är ju bara sjukt. Howard Webb avgjorde PL i går, tråkigt.

******

Skönt att veta att Zlatan INTE kommer lämna. Mourinho har ju lovat att köpa honom själv om Moratti säljer honom. Haha, Mourinho är helt underbar.

Adriano lämnar Inter.....

......Och Zlatan söker nya utmaningar. Vad är det som händer? Först bryter Inter kontraktet med Adriano och sedan berättar Zlatan för Eurosport att han kan tänka sig att lämna Inter. Adriano är en av mina absoluta favoritspelare och jag tycker att det är riktigt tråkigt att han lämnar. Han verkade ju vara på gång och gjorde flera bra matcher, mål mot Milan och såg ut att trivas ihop med Zlatan. Fan.

Vad Zlatan sysslar med vet jag inte, men vill han lämna Inter så får han lämna. Hur ersätter man Zlatan? Han ÄR nästan Inter idag, men i och för sig: Zlatan går = 800 miljoner in. Köp David Villa och Kun Agüero och det ser fantastiskt ut. Men ett Inter utan Zlatan är som en bärbar dator utan ett tangentbord.

Tyvärr så sägs det att Inter är mycket intresserade av Carlos Tevez och hellre vill ha honom än Agüero. Skjut mig. Tevez är en överreklamerad spelare som inte lär åstadkomma mycket i Milano. Stanna du i Manchester, snälla.

******

Det blev ingen Coppa Italia final i år, 1-0 på Meazza räckte inte och Sampdoria får nu möta Lazio i final. Konstigt med en Coppa final utan Roma och Inter. Pazzini är en gris btw. En bra spelare men en gris. Cassano är magisk, KÖP!

******

Hartlepool United för Leeds imorgon. Jag bryr mig inte, vill bara ha play-off NU. Championship here we come.

******

 

Kanske inte Adris snyggaste mål, men jävlar vad glad jag blev när han gjord det!

******

Hemmapremiär på Havsvallen imorgon, Grebbestad står för motståndet och vi hade verkligen behövt en seger. Jag tror och hoppas på 3 poäng. Kl 15.00 drar det i gång.

Fabio till Juve!

Emerson bryter sitt kontrakt med Milan pga personliga skäl, jag tror inte att många Milansupportrar gråter floder nu direkt. Emerson har inte gjort en jävel glad och i och med att han försvinner så kanske man kan säga att det "nya Milan" är på gång att formas. Ut med de trötta och in med de pigga.

******

Juventus kommer förmodligen att ha ett mittbackspar bestående av Chiellini/Cannavaro nästa säsong. Fabio är en grym mittback, men han är 35 år gammal. Ranieri försvarar värvningen med att han helt enkelt inte kunde säga nej när en spelare av Fabios kaliber kunde komma till klubben gratis, det kan jag förstå! Men Juve kan inte låta han vara förstavalet efter Chiellini, det går bara inte.

******

West Ham sägs jaga Mario Balotelli. Ha. Ha. Ha. Ha. Ha. Sulley Ali Muntari sägs vara på väg till Tottenham, för £12 miljoner. I så fall, sälj sälj sälj! Samtidigt fortsätter ryktena om Deco att florera, Inter ska tydligen vara villiga att betala £6 miljoner för portugisen, Deco är ju en spelartyp Inter behöver. Men han har ju inte rosat marknaden denna säsongen direkt.

******

Första träningen på Havsvallen idag, jäklar vad fin mattan var! Nedräkningen till hemmapremiären är igång, lovely! Inhandlade nya fotbollsskor igår, Adidas senaste Predatormodell. Grymt skön sko, men varför gör dem halva skon vit....?




Pato, Pato, Pato....

Alexandre Pato, denna supertalang som spås bli lika bra som Messi, har nu trampat rätt rejält i klaveret! Erik Niva skriver följande på sin blogg:

"Men nu har alltså självaste Alexandre Pato hamnat i en situation som drar allt några hack längre. Tydligen har pojkvaskern surfat lite för ivrigt på nätet, börjat chatta med fel blondin och ja... tja... sedan fanns det visst bilder på han och hans organ över hela, halva internet."

Om detta är sant lär vi snart få reda på, men om så är fallet så ska det bli mycket intressant att se hur Milan reagerar. Vad säger Silvio? Vad säger Paolo? Hur reagerar Ancelotti? Mycket intressant hur som helst!

HÄR finner ni bilderna om någon nu är intresserad.

******

Moratti har efter lördagens Italienderby berättat att om han varit på plats så hade han tagit sitt lag av planen. Anledning? Mario Balotelli fick höra rasistiska glåpord från Juvefansen så länge han var på planen. Moratti är underbar. Juventus har nu också fått sitt straff, matchen mot Lecce om 2 veckor kommer att spelas inför tomma läktare. BRA att förbundet tar tag i saken och att det får konsekvenser som svider för klubben.

******

Inzaghi tycker att Milans nuvarande trupp har mycket kvar att ge och att de är att räkna med i framtiden. Tjenare. Säger han så för sin egen skull inför kommande säsong eller är han bara allmänt blind?

******

Nip/Tuck är en magisk serie som går på SVT söndagar klockan 21.15. Fantastiskt bra.

Behärskat


Förlust

Det blev förlust i seriepremiären mot IFK Strömstad, 1-2. Jag tycker ändå att vi gör en bra match, vi spelade som yra höns första 15-20 i 1:a halvleken men sen blev det bättre. Passningsspelet var det väl inte Barcaklass på kanske men det var nog lite ovant för alla att spela på gräs. Inställningen var kanon och det kan man komma långt på.

Skoj att se Felix på vänsterbacken! Han var lugn och stabil, förmodligen bättre än vad jag någonsin varit på en ytterback :)!

******

Kan tyvärr inte se Milan nu då det går mycket annat bra på TV (Sporten, Nip/Tuck, Filip&Fredrik) men Inzaghi har tydligen lekstuga, 3 mål från gamlingen!

******

ManU åkte ut mot Everton. Från och med nu så ska jag försöka hitta en såg och såga mig i knät VARJE gång någon påstår att Macheda är en lika stor (eller större!!!) talang än Balotelli. De 2 borde inte få nämnas i samma mening, vilket jag nyss gjorde. För sista gången. SuperMario!!

Seriepremiär

Seriepremiär idag, matchen börjar 15.00 i Strömstad. Kom igen nu!

******

Leeds slog Tranmere med 3-1, Beckford var tillbaka i startelvan och gjorde givetvis ett mål! Det börjar närma sig Play-Off och vi verkar vara i riktigt bra form så det bådar gott.

******

Inter fick en poäng mot Juve, alltid bittert att tappa ledningen på övertiden men 1 poäng är helt okej. Det ska mycket till för att Inter ska tappa detta. 10 poängs ledning och 18 poäng kvar att spela om.

Matchens lirare: SuuupeerMariooo!
Spelet innan målet är fantastiskt, så enkelt men ändå så genialt!


Derby d´Italia

Grym match idag: Juventus-Inter. Förhoppningsvis gör Zlatan sitt första mål mot sin gamla klubb ikväll.

Min dag ser ut så här:

Kl: 15.00 sitter jag på Kungshamnsvallen och ser KIFs seriepremiär i div 3.
Kl: 16.00 börjar jag följa Leeds-Tranmere via mobilen, en klassiker.
Kl: 17.15 bör jag vara hemma och då kommer jag förmodligen att slötitta på FA-cup mötet mellan Arsenal och Chelsea, följer givetvis Leeds här också, 30 min kvar på Elland Road nu.
Nu börjar klockan springa iväg och den bör nu vara runt 19.00. Här blir det en bilsväng för att samla tankarna och kanske ta en sväng förbi ICA för att inhandla lite nötter, eller nåt.
20.25 drar sändningen igång och Petter Johansson kommer att guida mig igenom matchen, Petter är en riktigt riktigt riktigt bra kommentator med grym koll på Italien. Viktigt med rätt kommentator.

******

Jag tror inte att Inter bjuder på några större överraskningar ikväll. Det bör bli Santon på högerbacken och Maxwell till vänster. Hoppas att Samuel lirar mittback då han och Cordoba är fantastiska tillsammans. Men frågan är om han är tillräckligt fit. 3-1 till Inter hade suttit fint.

******

Leeds har egentligen inte något att spela för, man bör vara rätt slitna nu efter tufft matchande och det kanske hade varit smart att vila några kuggar idag. Tror dock på seger, Tranmere Rovers ska vi slå hemma alla dagar i veckan.

******

Santon har berättat att han tycker att Balotelli är Italiens största talang, följt av Macheda. Vidare anser Santon att Messi är den störste. Han nämner inte Pato........

******

Mat nu, är rejält hungrig.

Seriepremiären närmar sig

Har precis avslutat sista träningen innan seriepremiären på söndag. Tyvärr var det grus men det var bra med folk (17st inklusive Martin Larsson), vi hade 2 målvakter och bra fart. Det bådar gott! Tyvärr var jag i det förlorande laget så jag fick ingen pinne, men man kan ju inte få pinne VARJE gång.

Det är som sagt seriepremiär i Div 4 Bohuslän/Dal på söndag och jag tror att jag vågar mig på ett tips:

IFK Åmål - Stenungsunds IF   2
Två väntade topplag som möts direkt, SIF kommer från 3:an och blir nummret för stort trots att det är seriens tuffaste bortamatch.

Lysekils FF - Vallens IF   2
Lysekil har gått så där på försäsongen medan Vallen sett riktigt starka ut, bl.a. mot oss. Säker bortaseger.

Henåns IF - Hogstorps IF   1
Henån är alltid luriga men det är Hogstorp också. Henån vinner med uddamålet!

Grebbestads IF - Eds FF   X
Ed hade en riktigt duktig mittmitt förra året, då slog vi dem med 3-1 på försäsongen. Nu tror jag att Grebbestad kommer taggat anförda av nyförvärvet Fredrik Helgesson men Ed krigar till sig en pinne.

IFK Uddevalla - Håfreströms IF   1
Veckans spik. IFK vinner med 5, kanske 6 mål.

IFK Strömstad - Smögens IF   1 X 2
Det här är tufft. Strömstad borta i premiären är tuffare än tuffast. Vi har inte gjort någon bra försäsong, IFK är klara favoriter här. Därmed inte sagt att jag inte kommer att tro stenhårt på seger för oss när det närmar sig match, men nu försöker jag vara objektiv. Men jag kör en helgardering.

******

Zappade in Udinese - Werder Bremen på Viasat Sport när jag kom hem förut, jag såg då Inler göra 1-0 på ett mycket vackert sätt. När Diego kvitterade i den 28:e minuten bytade jag kanal pga ilska men nu när jag zappar tillbaka så står det 3-1 till Udinese efter att Quagliarella stänkt två mål! VACKERT! Hoppas hoppas nu att Udinese ror iland detta så att Italien håller Tyskarna på behagligt avstånd i kampen om CL-platserna.

******

Adriano till Milan? Det är ett obehagligt rykte, jag vill så gärna att Adriano hittar rätt i livet igen. Jag trodde verkligen att han var på rätt väg och att han trivdes utmärkt med situationen i Inter men så var det ju verkligen inte. Enligt SkySports har nu Galliani gått ut och bestämt förnekat att Milan har något intresse för Adri. Skönt. Han kommer säkert att lämna Inter, men han får inte lämna för Milan, aldrig.

******

Matai skrev i en kommentar att han betecknar Petrucci, Rafael och Fabio (ManU spelare) som extrema talanger.
Petrucci har jag aldrig sett eller hört talas om så supertalang? Nej.
Rafael är i mina ögon en lika stor talang som Santon, men Santon är ett år yngre.
Fabio? Får gå in på wikipedia för att få reda vem det är och han är tydligen tvillingbrorsa med Rafael. Om han är bra? Ingen aning...

Kul att ManU satsar på de inhemska spelarna, not. Balotelli och Santon är ju Italienare, grande!

******

Härligt att se Ragge tillbaks i träning idag! Jag tror han hade förväntat sig gräs men han såg ut att trivas på gruset och jag hoppas verkligen han fortsätter träna. Han är en legend och en fantastiskt go gubbe!


******


Jag kände mig tvungen att leta fram lite mål av Balotelli och det var inte så svårt! Spana in 1.02 in i klippet: Mål mot Juve. Efter 2.22 stänker han mot Fiorentina och efter 3.20 är det Romas tur att få smaka på SuuuuperMario. Rekommenderar er även att hoppa fram till 7.17 då Inters framtid firar tillsammans!


Cupvinnarcuptitel på väg!!

Ja det är faktiskt sant, Leeds kan efter 36 års väntan få Cupvinnarcupbucklan från 1973. 1973 var året då Leeds förlorade FA-Cupfinalen mot Sunderland, Cupvinnarcupfinalen mot Milan och "bara" slutade på en 3:e plats i ligan.

Först lite bakgrund:

AC Milan - Leeds United 1-0
Matchen dömdes av den grekiske domaren Christos Michas som matchen igenom dömde till Milans fördel och stod för flera konstiga beslut. Han visade även ut Leeds Norman Hunter på väldigt tveksamma grunder. När matchen var slut hände något som nog aldrig kommer hända igen, Leeds sprang ärevarv och hyllades av publiken (matchen spelades i Grekland) som till stor del bestod av greker. Domaren i fråga blev efter detta granskad av det Grekiska fotbollsförbundet då dem trodde att han mottagit mutor från Italienarna. UEFA stängde av honom och han dömde aldrig en match på den nivån igen. Leeds försökte även få UEFA att ogiltigförklara finalen och begärde omspel men det avslogs då inga bevis fanns mot domaren.

Jag saxar här direkt ifrån Michael Hailes blogg:

"Richard Corbett, Ledamot av Europaparlamentet för Labour Party, driver en kampanj mot vad han anser vara regelvidrigheter i samband med Cupvinnarcupfinalen mellan Leeds och Milan 1973. Matchen slutade 1-0 till Milan efter mål av Luciano Chiarugi.

Den grekiske domaren Christos Michas var föremål för utredning då han misstänktes för att ha mottagit mutor från italienarna.

- Det råder knappast några tvivel över att Milan mutade domaren. Om det finns bevis för att matchen var riggad så bör resultatet ändras och Leeds tilldelas pokalen, säger Corbett via sin hemsida."

******

David Villa ska tydligen ha uttryckt sin beundran för Zlatan och han ska ha sagt att de två skulle kunna bli ett fantastiskt anfallspar. David Villa är en fantastisk fotbollsspelare och jag skulle bli grymt nöjd om han kom, det som förmodligen kommer att sätta käppar i hjulet är att hans prislapp ligger på 60 miljoner Euro....

******

Kapten Zanetti har i en intervju talat om att han hoppas att Zlatan vinner skytteligan. Å fan?

******

Att Marcheda skulle vara en större talang än vad Balotelli är kan vara det mest enögda och partiska jag hört på länge. Balotelli kan bli hur stor som helst, han har en magiskt känslig högerfot och en speed som de flesta spelare skulle dö för att få ha. Minuset är hans karaktär men den är bara att slipa och slipa och slipa på. Marcheda däremot slog ner som en blixt och gjorde ett fint mål, sen fick han hoppa in matchen efter och så sköt någon snubbe honom på benet och bollen gick i mål. Wow, supertalang! Verkligen! Ärligt talat.....

******

Mourinho vill tydligen ersätta Vieira med Obi Mikel. Det blir alltså en del nyförvärv till sommaren:
- Obi Mikel
- Villa
- Agüero
- Vidic

Mm, får Inter EN av dessa är jag supernöjd.

******

Vår serie (Div 4 Bohuslän/Dal) drar igång på söndag och vi har bortamatch mot Strömstad, en riktigt tuff match då vi möter ett bra lag + att vi är nykomlingar. Nu är det så att matchen spelas på gräs och vi har bara gruspass i benen (bortsett från träningslägret) och till saken hör att våran egen plan nu är jäkligt fin! Givetvis trodde vi då att vi skulle få träna morgondagens träning på gräset men icke. Styrelsen/Planskötaren hänvisar till dygnsmedeltamperaturer och påstår att om vi går på imorgon (med grusskor bör tilläggas) så kan vi förstöra planen totalt! Bullshit.

Prioritet ligger i vilket fall som helst på helt andra saker, förmodligen allra mest på en stor ungdomscup som spelas här till sommaren. Jag kan sätta mycket på att den, för många i föreningen, är viktigare än klubbens eget seniorlag.

Vi får hoppas att någon av grannklubbarna nu låter oss träna på deras plan i morgon, alla ni som spelar/spelat fotboll vet hur tungt det är när man äntligen slipper gruset och går på gräs! Multo skillnad!

******

Ska kila upp till min gode vän Rickard och se på CL nu. Han är HardCoreManUFan och vilka jag vill ska gå vidare är ingen hemlighet. Det kan bli en intressant kväll. Jag litar på HULK!

UIS - Smögen 6-1

Den här försäsongen är utan tvekan den sämsta jag någonsin varit med om. Förlusterna har radat upp sig och vi har haft olika startelvor i alla matcher. I dag blev det ny förlust och på söndag börjar serien, Strömstad borta. Förhoppningsvis är det nya takter då men inställningen måste förbättras. Kanske har en viss mättnadskänsla infunnit sig efter förra årets fantastiska säsong, inte vet jag. Allt jag vet är att vi måste höja oss rejält om vi inte ska bli årets stryklag i Div 4.

******

Mou får gärna ta över ManU, men inte än på ett par år. Jag tror fortfarande att han kan få Inter att gå långt i CL och han har 2 år kvar på sitt kontrakt. Men vem vill egentligen ta över efter Fergie? Min första spontana tanke är att det är ett jobb som man bara kan misslyckas med. ManU anhängarna har ju blivit enormt bortskämda med titlar de senaste 20 åren och när Fergie väl väljer att sluta så lär det ju ske en del förändringar i klubben. Tyvärr finns det ju en enorm vinnarmentalitet hos de röda och det lär inte försvinna bara för att Fergie gör det.

******

Balotelli medger nu att allt Mourinho gjort för honom har gjort honom gott och att hans relation till Mou är fantastisk. Det sägs även vara klart att Figo från och med nästa säsong ingår i tränarteamet där han kommer att jobba jämsides med Branca. Fantastiskt tycker jag! Figo är en stor fotbollsspelare och kan nog på sikt bidra med en hel del.

******

Leeds förlorade mot Leicester med 1-0 idag, en hörna i 91:a minuten förstörde dagen och nu får vi ställa in siktet på Wembley. 3 matcher kvar i ligan, sen Play-Off. Semifinalen SKA vi bara vinna, oavsett motstånd. När det väl blir Wembley så ber jag till gud att uttrycket "Tredje gången gillt" verkligen stämmer. Jag ser redan nu fram emot Leeds-Newcastle på Elland Road nästa år!

Världens bästa Italienare...

...Heter just nu Federico Macheda. I går avgjorde han innan han hunnit in på planen och jag vågar nog sätta en slant på att Fergie inte har slängt in honom för sista gången denna säsongen.

******

Leeds vann igen! Stockport hemma på Elland Road inför 25.000 personer och den 9:e raka hemmasegern är ett faktum. Jonathan Howson, som vi minns från förra årets Play-Off semifinal, satte matchens enda mål i 9:e minuten och enligt rapporterna var det närmare 2-0 än 1-1. Det är nu 12 poäng kvar att spela om och 7 poäng upp till Peterborough. En realist hade nu konstaterat att Leeds får sikta in sig på Play-Off men jag måste hoppas på direktuppflyttning! Vi är ju i en fantastisk form och Simon Grayson verkar verkligen ha förmågan att få ut det bästa av laget, härligt.

Redan imorgon är det dags för ny match: Leicester borta klockan 13.15 och matchen sänds på Viasat Fotboll! 11 gånger av 10 skulle jag ha börjat uppladdningen redan nu men...... Vi ska spela träningsmatch borta mot Uddevalla IS klockan 13.00, skandal. Annandag Påsk, Leeds på TV och vi ska spela en jävla träningsmatch. Mer oflyt än så har jag svårt att se hur man skulle kunna få.

******

Inter fick 2-2 mot Palermo igår, sjuk match men vad gör det när Juve går och förlorar mot Chievo. Det börjar lukta guld guld guld. Och Zlatan tog ytterligare ett steg mot skytteligavinsten då han dunkade in en straff som han själv fixat. Zlatan är helt fantastisk.

******

Matai, en av mina trognaste läsare, skrev så här i en kommentar: "Och om man byter från ett engelskt favoritlag till ett italienskt så får man oftast lite extra "tid"."

Jag refererar till ett tidigare inlägg.

******

Jag är Leedsare.
Jag bryr mig inte om PL, det enda jag bryr mig om är att det ska gå skit för ManU.
Jag gillar Inter som fan. Ser alla matcher. Alla!

Lång helg

Träningslägret i Danmark var riktigt lyckat! Vi bjöds på fantastiskt väder och anläggningen vi bodde på var kanon. Det enda minuset var att vi var det enda laget där, det blir alltid lite roligare om det är fler lag.

******

Det har hänt en hel del i helgen:

* Leeds vann borta mot Colchester med 1-0, Argentinaren Becchio avgjorde!
* Inter vann turligt med 1-0 efter en genialisk passning av Zlatan.
* Juve tappade poäng mot Chievo!
* Adriano var spårlöst försvunnen, han verkar nu hittad igen....
* Manchester United hade makalös tur när dem vände 1-2 underläge till 3-2 seger på 10 min, det enda roliga med det var att det var en 17-årig Italienare som avgjorde.
* Vi (Smögens IF) förlorade mot Vallen med 5-0. Det stod 0-0 i halvlek men Vallen hade typ 27 pigga avbytare på bänken. Ska dock inte skylla på det, vi vek ner oss i 2:a.
* Kungshamns IF förlorade mot Karlstad BK med 6-0 och min gode vän Viktor Olsson stänkte 3 på sin gamla klubb!

Dessutom ringde en grabb vid namn Joel Hansson mig igår och frågade om jag ville ställa upp på en intervju i Lysekilsposten. De sätter tydligen fokus på lokala spelare som sällan står i fokus (läs gör mål) men ändå alltid är med så här strax innan seriepremiären... På frågan om vem Smögens Don Juan är var svaret självklart!

******

Zlatan har nu berättat för Expressen om sitt finaste fotbollsminne:
"- Vi ser att Roma leder med 1-0. Då är Roma etta och vi är tvåa. Och alla bara: "Nej, nej! Inte igen!". Då vill jag bara komma in, och det får jag. Så gör jag första målet. Materazzi börjar gråta. Hela bänken springer in, inte bara spelare, massörer, magasinkillar... Alla hoppar på varandra, alla är helt galna...," berättar Il Genio.

******

Adriano skall vara på plats i Milano runt påsk igen och enligt hans agent är han inte kvar i Brasilien pga varken droger eller kärlek. Familjeproblem månne?

******

Avslutningsvis ett redan nu klassiskt citat signerat vår käre Mourinho:
"- Inte ens Jesus var omtyckt av alla!"
Jag KAN INTE annat än att älska Mou!


Uppehåll

Det blir ett litet uppehåll i bloggandet då jag åker iväg på träningsläger i natt. Känns inte som att det är någon idé att sammanfatta vad som sagts idag i pressen då jag inte orkar lista ut vad som är sant eller inte.

Om jag tolkat det rätt (sarkasm) så hade Leeds SvenskaFans redaktion ett magiskt aprilskämt. Om jag däremot tolkat det fel, om det alltså bara är ett tråkigt aprilskämt, så är det det sämsta aprilskämtet jag någonsin läst.

Tillbaka på måndag, nytt inlägg då!


RSS 2.0