Rubin Kazan!

Förlust mot Juve, inte så mycket att orda om. Inter gör en dålig match och då vinner Juve - inga konstigheter. Det ser ljust ut i ligan ändå och jag tror det ska mycket till om Inter ska misslyckas med att ta hem scudetton i år igen.

Imorgon väntar Rubin Kazan, seger är ett måste och jag har otroligt svårt att se att det blir något annat. Skulle det dock ske, då har man faktiskt inte gjort sig förtjänta av en åttondelsplats. Så de så.

__________________

På Smögen är det en lugn silly season i år. Vi har fått några gubbar, och inte tappat någon än. Om man bortser från Maisa & Fimpen då. Dock har en fågel viskat i mitt öra att Robin B är på väg att lämna, inte bra! Jag hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och stannar hos oss. Inte för att vi behöver fler ManU fans i laget men ändå. Nej, skämt åt sido. Jag hoppas att han stannar, han behövs.

Nu är det 2 träningar kvar innan jul, sen har vi 2 cuper på 2 helger:

2 Jan - Sparbanken Cup
9 Jan - Isenta Cup

KUL!

__________________

Jag tänkte sätta mig i soffan och se CL nu, ikväll håller jag på Juve, Milan, CSKA och ManU. Jag vill INTE ha vidare Wolfsburg.

__________________

Ja, just det. Jag klarar inte av Glenn Strömberg. Jag älskade honom, men jag stör mig bara på honom nu. Hans snack när han kommenterar Italienska lag blir bara för mycket. Han snackar så mycket skit om de italienska lagen så hälften hade varit nog, kanske försöker han bevisa för folket att han INTE favoriserar dem (med tanke på hans bakgrund i Italien....)


RSS 2.0