Youtubevecka....

50 sekunder in i klippet drar det roliga igång. Fantastisk underhållning som bara erbjuds i Serie A!


JOSÉ MOURINHO!



Idag mår jag bra. Läser allt jag kommer över och njuter. Mourinho levererar som vanligt den kaxigaste kommentaren: "We showed everything, we showed that we could only have lost this match if we had had six men on the pitch."

Mourinho. Så älskad men även så hatad. Han är en vinnare, det kan ingen ta ifrån honom.




När ord inte räcker till...

...Så skriker man dynga! Det har jag ägnat mig åt ikväll. Rösten är borta, men glädjen är där, definitivt.

Sitter just nu och lyssnar på Thomas Nordahls hyllningar till Mourinho och Inter. En av Nordahls alla fina egenskaper är att han i ett sådant partiskt ögonblick ändå kan sitta och hylla Inter. Inga ursäkter, inga bortförklaringar. Grande Nordahl!

I 75 minuter är Milan 1 man mer (2 man mer sista 4) men man lyckas inte skapa många vettiga chanser. Andefattigt och lättläst. Inter är bäst i världen på att spela med 1 man mindre, alla vet exakt hur man ska agera och det syns så väl. Det är inte roligt att titta på, men oj så effektivt.

En kväll som denna är det svårt att peka ut någon som är bäst. Men Cesar & Zanetti gör fenomenala matcher. ALLA är bra.

Sneijders utvisning är märkligt, får han rött direkt för att han applåderar sarkastiskt åt domaren så är det horribelt. Men nog verkar det vara så, märkligt är ordet. Fram till utvisningen på Sneijder kändes det verkligen som att Inter var det laget som hade vaknat på den bästa sidan. Tänt, taggat, disciplinerat och kontrollerat. Att man klarar av att spela 75 minuter med 1 man mindre utan att släppa in ett mål är fantastiskt. Men nu är det väl egentligen bekräftat: Så här bra är Inter. Milan är tyvärr inte där, än.

Såg ni masken Marco Materazzi hade på sig vid firandet efter slutsignalen? Ser ni vem det föreställer? HAHAHA!



Bäst i Milano, Bäst i Italien. Nu ska jag sova, om det går. Ska nog somna till Live from Abbey Road med The Killers, det blir en fin avslutning på helgen. 


Jag försöker lura mig själv...

LEEDS
Dagarna innan matchen mot Tottenham försöker jag intala mig själv att jag inte vill att vi når avancemang i FA-cupen. Jag säger till mig själv att "det är bäst om vi åker ur, ligan är viktigast". När matchen väl drar i gång är nervositeten där, vinnarinstinkten är i detta nu lika stor hos mig som hos Kisnorbo. Jag skriker, gapar, skäller på domaren och blir knäckt när Tottenham gör 2-1. Vad som händer sedan känns faktiskt som en liten klassiker redan nu. Beckford får straff i 95:e och vrääääääker in den. Jag blir idiot, jag skriker som om jag vunnit 50 miljoner på lotto och jag tror faktiskt att just där och just då så är jag lika lycklig som jag hade varit när lottovinsten kom. Skillnaden är att matchen är jag lycklig över fram till nästa match, då står man på noll igen. Fotboll berör, jag är i och för sig fotbollsidiot, men det är fanimej en fantastisk sport.

Bäst i går: Ankergren - vilka saves!

INTER
När Milan hackade sig fram i höstas likt en repig skiva från en gymnasiefest -02 så tyckte jag SYND om Leonardo. Jag började känna att jag "unnade" honom framgång då han stod där med sina hundögon. Han verkade vara helt karaktärslös och utstrålade mer osäkerhet än den mobbade, feta ungen på skolgården. Idag är det väl inte riktigt så, Leonardo vinner och vinner. Han utstrålar ett lugn och en säkerhet som Ciro Ferarra bara kan drömma om. Nu är det istället Ferrara jag tycker synd om! Dessa unga coacher, som varit fenomenala fotbollsspelare, känner jga mer för än vad jag gör för de äldre. Kanske inte konstigt, men det gör lite ont i hjärtat på mig.

I dag är det derby. Det är ingen idé att snacka mer om det. Nestas vara eller ickevara ska inte spela någon roll, men det gör det givetvis. Men som Mourinho säger: "Det enda som gör mig nöjd är 3 poäng." Det är helt sant.

Mourinho har ALDRIG förlorat en hemma match med Inter i ligan, samma facit har han i Chelsea. Jag tror att det rör sig om 150 matcher totalt. 150 matcher i rad som Mourinho har fått poäng i, som han ALDRIG kamman noll i. Varför skulle den sviten brytas idag?! VARFÖR?!?

Nu avverkar vi den här söndagen. Slötittar på lite fotboll, käkar en kebabtallrik och sen smäller det.


Det som inte fick hända har hänt

Sneijder har åkt på feber, han skickades idag hem från Appiano Gentile men ingen verkar veta hur det ligger till med honom inför derbyt. Å andra sidan så tror jag att Milan tappar lika mycket i dimension om Nesta inte spelar. Ska vi säga så? Sneijder & Nesta missar derbyt? Ja? Bra. Då säger vi så.

När vi ändå snackar skador: Essien är skadad och förmodas vara borta i 6 veckor. Ett fantastiskt besked för alla Interfans. Om man nu får lov att vara så pass skadeglad?

_______________

Angående Nevilles långa finger och huruvida jag vet att det var riktat mot Tevez eller inte: Varenda sajt jag surfat in på rapporterar om samma sak. Men här är ett exempel. Och här är ett annat. Och här är ett tredje. Men JAG kan ju inte veta säkert, jag var inte där. Men jag kan nog ana att jag vet vem Neville riktade fingret åt.

_______________

Jag tycker att Tevez målfirande efter det är andra är helt i sin ordning. Böter för det här? Ööhh. Nej.



Helg nu, nervositenen inför derbyt växer sakta men säkert fram. Först ska Leeds åka ut mot Tottenham (ja, jag hoppas det) och det sker imorgon kl 18.15.

Vi avslutar väl med en fin liten bild på Javier Zanetti, Ivan Cordoba och Sveriges senaste Italienexport: Sebastian Carlsen!


Träning på kontoret...

Jag har inte tränat på hela veckan då en förkylning hindrar. Förkylningen hindrar mig dock inte från att gå dit, känna på stämningen och ta ett par kort. Då min iPhones kamera är lika skarp som Zlatan är i landslaget blev det inte mycket till bilder, men ett par ska jag bjuda på ändå.

                
    
Som ni kan se hade vi lite problem med lokal idag då en dubbelbokning ställde till det, men man får göra det bästa av situationen och coach Rickard löste det på ett föredömligt sätt. 

                

Alex hade såklart synpunkter. Notera 3kg hantlarna och coach Rickards redan nu klassiska visselpipa. Som jag sa och som ni ser så är bilderna otroligt oskarpa, varför då inte filma istället? Bjuder här på ett klipp ifrån "uppvärmningen". Alex pekar finger mot kameramannen på ett sätt som hade gjort Gary Neville stolt och Felix bjuder på en uppvärmningsövning som redan nu är en klassiker. Lägg även märke till Felix obscena gest 1.40 in i klippet!


              


Övrigt som är värt att notera är att Freddan inte tränade då han enligt en säker källa "jobbade över 20 minuter idag så jag är lite sliten...". Många återbud i övrigt till dagens träning (11st tränade) och så kan det vara ibland, men det får inte bli för ofta...

Jag måste avsluta med en film till, en film som jag kan titta på igen och igen och igen. Och igen...


               


Inter och Milans bästa XI!

Den väluppdaterade sajten Goal.com tog i dag ut den bästa möjliga 11:an om man får plocka från de båda Milanoklubbarna. Notera att endast spelare som är tillgängliga i derbyt får en plats. Resultatet blev så här:

3-2-3-2 (3-5-2)
Julio Cesar
Maicon - Thiago Silva - Nesta
Ambrosini- Cambiasso
Zanetti - Pirlo - Ronaldinho
Borriello - Milito

6-5 till Milan, skandal. Stort att de tar med Zanetti!

Om jag får bestämma, och då kör jag på en klassisk 4-3-1-2 uppställning, så ser det ut så här:

4-3-1-2 (4-4-2)
Julio Cesar
Maicon - Nesta - Samuel - Santon
Cambiasso - Pirlo - Sneijder
Ronaldinho
Boriello - Milito

7-4 till Inter, mer logiskt. I min 11:a platsar ingen av lagkaptenerna, Ambrosini spelar för tillfället över sin förmåga men platsar givetvis inte ändå. Zanetti är Zanetti men här blir det tufft... Samuel går in i stället för Silva. Tänk Samuel och Nesta bredvid varandra! Det hade bara kunnat sluta i succé.

_________________

Väntar spänt på uppdateringen från acmilan.it som säger att Nesta är skadad och missar derbyt. Han skulle genomgå tester idag och förhoppningsvis håller han inte.

_________________

Vi kör vidare på temat bild, nedan ser ni gårdagens grillfest på Appiano Gentile med Zanetti och Maicon som grillmästare. Vad Pandev gör är oklart. Uppladdningen är i full gång....




Dagens bild(er)

Carlos Tevez 2-1 Man Utd Gary Neville visade igår, som ni ser på bilden nedan, fingret åt Tevez. Tänk er att Javier Zanetti skulle ta upp det långa fingret och sträcka det mot Zlatan om denna sänkte Inter med 2 mål. Nja. Skulle inte tro det va.





Jag gillar Mancini och Mancini är en vinnare. Jag tror verkligen att han kan lyckas ta City till en CL-plats. Försvaret verkar han verkligen jobba med och det är bra att han insett det som inte Mark Hughes insåg: Man bygger bakifrån.

Bloggen har ju jobbat med en del bilder det senaste. Nu: En nostalgitripp, 4-5 månader tillbaka i tiden...





Att något liknande skullt inträffa på söndag ser jag som högst osannolikt. Nervositeten kryper på mer och mer ju närmare vi kommer, nu ryktas det om att Nesta inte är helt fit och om så är fallet är jag den förste att jubla. Ett Milan utan Nesta är som ett Smögen utan Anders - virrigt.

______________________


Leeds förlorade mot Carlisle hemma på ER i JPT i går. Fuck it, jag vill ut ur alla cuper och upp i Championship. Däremot så måste denna negativa trenden brytas snarast. 3 raka matcher utan vinst nu och på lördag kommer en förlust till (Tottenham away).

So long!

!

Att Julio Cesár skulle bli utsedd till Serie As bäste målvakt vi. Att Zlatan skulle bli utnämnd till bäste spelare och bäste utländske spelare visste vi. Att Mourinho skulle bli utsedd till bäste coach visste i alla fall inte jag, men priset fick han. Att han är den bästa tränaren i ligan är det inget snack om, men det var väl ingen jätteprestation att vinna Scudetton med Inter förra säsongen....

Lite besviken är jag över att Maicon inte vann priset som bästa back då han var helt fenomenal förra året och på allvar började nämnas som "världens bästa ytterback". Men Näsan är rätt duktig han också.

The Special One
















































Derbyt kommer närmare och närmare. Idag kör vi på en klassiker!


Flamini sägs vara på väg till Man City. Skönt att se att Milan fortsätter satsa ungt.

_______________________

Det är inte bara Milanoderby till helgen, Leeds åker till London för att spela ut Tottenham ur FA-cupen. Det kommer givetvis inte att hända och ska jag vara helt ärlig hoppas jag på uttåg. Vi behöver inte FA-cuptriumf i år. Vi behöver bli uppflyttade. Punkt.

Är Ronaldinho tillbaka?

Vissa påstår det, jag tillhör inte den skaran. 4-0 hemma mot Siena med 1 man er i 80 minuter ger inte mig skrämselhicka inför helgens derby. Men visst är Milan i form - Det är inte Inter.

Ronaldinho var det ja!

Han är en världsklassspelare - Check
Han har bländande teknik - Check
Han har bländade spelsinne - Check
Han är på väg att bli lika bra som han var i Barcelona - Ööhh. Nej.

Ronaldinho är inte den han en gång var, han kommer aldrig att bli det igen men han är en riktigt bra spelare. Såna finns det gott om. När det begav sig var han Maradona, såna finns det inte gott om.

_____________________

Derby på söndag kl: 20.45. Kanal 9 sänder matchen (!) och jag ska väl erkänna att det inte längre känns helt bra i magtrakten. Jag kommer inte ihåg när Inter spelade 90 bra miunuter senast, Fiorentina hemma kanske? Inter är ett bättre lag än Milan, men Milan är Milan och Milan har en hög högstanivå. Vaknar Seedorfen på rätt sida så räcker det långt. Ronaldinho är uppenbarligen i bra form, likaså Borriello. Pato är förmodligen tillbaka och Dida är stabil. Och Dida är så där märkligt oberäkneligt tursam....

Vad jag tror om matchen? Jag tror att det blir tätt. Mourinho har en tendens att "fega ur" när han VET att ett kryss ses som en vinst. Skulle jag få ta ut laget hade jag gjort det på följande vis:

Cesar; Maicon, Samuel, Lucio, Santon; Cambiasso, Zanetti; Pandev, Sneijder, Balotelli; Milito.

Inga konstigheter egentligen, Santon lär väl sitta på bänken men så som Cordoba uppträdde mot Bari i går så BORDE han sitta på bänken. Han är ingen vänsterback.

______________________

Beckford stannar i Leeds och jag är mycket, mycket glad. Han visar genom sina senaste uttalanden att han har hjärtat och han vill verkligen ta upp Leeds i Championship. Tyvärr blev det förlust i går mot Exeter och vi har inte vunnit sen den där magiska eftermiddagen i Shitchester. Å andra sidan är en 2 matchers lång svacka ingen svacka. Nya tag i nästa match!


Milito firar 2-0 målet mot Milan i höstas....

EN vecka kvar. Nedräkningen har börjat.

Microblogg

Kristina Kappelin vill ha med Mario Balotelli i VM-truppen då han enligt henne är "svår att handskas med, men han platsar definitivt i landslaget." Jag förstår dock inte vad hon helst av allt vill - stå upp emot rasismen, eller att Italien ska ha ett så bra lag som möjligt i VM.

Att han platsar i truppen är självklart, men jag tror inte att han blir uttagen...Tyvärr!


Janne "Loffe" Carlsson och Balotelli fångade på bild tillsammans! Stort!!Janne



Om vi hoppar över till de brittiska öarna så kan man konstatera att den där Adebayor är en riktigt märkligt typ. Ingen har väl missat nyheten att han intervjuades av Brittisk TV igår - i Arsenaltröja! Den genomsnittliga Citysupportern bryr sig väl i och för sig inte om detta då laget inte kryllar av Zanettis eller Nevilles....

 

CIAO!


Intressant!

Den eminente fotbollsvetaren och PL-förespråkaren Jonas Dahlqvist har idag publicerat den del intressant statistik på sin blogg. Vi börjar med filmningar:

6 st spelare har blivit varnade 2 gånger eller mer i PL sedan 2007, jag klipper och klistrar från Dahlqvist!:

Wayne Rooney, Man Utd - engelsman
Tom Huddlestone, Spurs - engelsman
Ashley Young, A.Villa - engelsman
David Bentley, Blackburn/Spurs - engelsman
Liam Lawrence, Stoke - irländare, dock född i England
Cristiano Ronaldo, Man Utd - portugis

Det underbara här är ju att 5 av 6 är engelsmän. Och det i en liga där större delen offensiva stjärnor härstammar från något helt annat land. Mumma.

Vi går vidare till en jämförelse de 5 stora ligorna imellan. I PL går 74,1% av alla pass till rätt adress vilket är sämst av alla. Bäst är Italien med 78,1%. Man kan sammanfatta det på två sätt. Antingen är man helt enkelt passningssäkrare i Italien, eller så ställer det i jämförelse höga tempot till det i PL så att en och annan pass helt enkelt går åt skogen då man inte riktigt hänger med. Jag röstar på ett mellanting av de båda.

En annan intressant sak är att det i PL blir i snitt 26,8 frisparkar per match. I Italien är den siffran 36,0 och här är det ju en enorm skillnad! Den enkla förklaringen här är, enligt mig, att man i Italien får frispark mycket lättare än vad man får i PL och det är ju.... Inte bra. Skulle varit kul om man i ett par omgångar bytte domare och se om det hade blivit någon skillnad.

______________________________

Igår fick ni ett magiskt klipp då Inter mirakelvänder mot Siena, idag kör vi en låt istället. En helt magisk låt som jag gärna har i omklädningsrummet innan match. Gillar ni inte inledningen, så lova mig att hoppa fram till 1:25 in i låten, ojojoj! (En tung ljudanläggning är att föredra vid lyssningstillfället...!)




I övrigt noteras att Ronaldinho inte KAN hålla sig borta från krogen. Men vem är förvånad? Milanoderby om 2 veckor. Det SKA sluta på ett sätt, iaf om Mr Logik får producera filmen.

4-3

Sjukt Intervinst i lördags mot Siena. Serie A-älskare eller inte, titta på detta klippet! Helt fantastiskt.





Ny träning idag, Kungshamns Boxningsklubb körde ett pass med oss och jag kan ärligt säga att det var det jobbigaste jag har gjort, någonsin. Katten & José körde skiten ur oss, jag hoppas inte att jag var den enda som kände så....! Hur som helst, försäsongen är igång och jag älskar det!

Försäsongen är i gång

SMÖGENS IF
Då var försäsongen äntligen igång. Snön omöjliggör utomhusträning men ett fyspass följt av fotboll i Smögens idrottshus är inte fy skam. Just nu, cirka 90 minuter efter duschen, så är det framsida lår och korsrygg som känns värst. Imorgon när jag vaknar kommer jag att gå som han som tappade tvålen i fängelseduschen om jag känner min kropp rätt. Träningsvärk i rumpan är hemsk, verkligen hemsk.

Fredrik "KioskDirektören" Söderberg stod för underhållningen och till viss del elegansen på träningen. Vi börjar med underhållningen: Vi jobbade i par om 2. Tänk er att den ena står upp och den andre sitter gränsle runt midjan på den som står upp - Den som sitter gränsle ska sedan göra ett visst antal situps och det är såklart jobbigt, men det är ännu jobbigare för den som bär den som gör situpsen. Hur som helst - KD väger liite mer än oss andra så det såg sjukt kul ut när Robert (tror jag de va) försökte bära KD när han lutade sig bakåt och förberedde Sit-upsen! Det gick så där.....

Elegansen då? Jo då, KD lekte Ronaldinho, dribblade, gjorde mål och tryckte in volleys i i farten. Imponerande, tyvärr verkar han lämna oss för en ännu okänd Göteborgsklubb då han ska studera. Helt klart en förlust, en STOR förlust.

LEEDS UNITED
Den 30 december lade Beckford en begäran om flytt på Ken Bates bord. Hans kontrakt går ut till sommaren och kan vi få 30 miljoner kronor för honom nu så får vi vara nöjda, jag är i alla fall det. Det jag dock inte förstår är hans val av klubb. Om man får tro ryktena som florerar så ligger Newcastle närmast en deal. Stannar han i Leeds så vet han att han spelar i Championship nästa år och han VET att Leeds ambitioner är att gå upp i PL. Å andra sidan närmar sig 30-strecket för honom så med det i åtanke kan jag förstå att han vill ta chansen att spela PL när tillfället ges. Silly Season är oberäkneligt så vi får se vad som händer.

INTER
Chievo borta igår, 1-0 seger till Inter men vilken tråkigt match och mycket av det kan nog skyllas på kylan och framförallt planen. Hade vi rensat Havsvallen på snö idag så tror jag inte den hade varit mycket sämre. Vieira försvinner till City och alla ögon är torra. Det ska bli skönt att bli av med fransmannen. Han VAR bra en gång i tiden, han är INTE det idag (han gjorde dock en riktigt bra match mot Chievo....). Pandev var varken bra eller dålig, ett par träningar till i kroppen så får vi se vad han kan hitta på.

___________________________

Isenta Cup på lördag! Vi har hamnat i en ruskigt tuff grupp med bland annat Stångenäs och Stenungsund. Allt kan hända och det ska bli riktigt kul.

Dagen efter...

LEEDS
Det är ju synd att säga att man INTE mått bra idag, för det har jag verkligen gjort. Precis som ett barn på julafton, bara njutit hela dagen lång. Det skrivs om Leeds på alla de möjliga sajter och jag läser alltihop, såklart. Men jag saknar Bank & Nivas blogg en dag som denna. Framförallt Banken, han skriver alltid det där lilla extra som ingen annan svensk lyckas kludda ihop.

Sir Alexs klagomål på övertiden är ju helt makalöst. Jag svor i soffan över de 5 minuter som ManU fick då jag tyckte det var för mycket! Det var väl inte så genomtänkt och objektivt kanske, men ändock min första reaktion.

Snacket går ju också varmt om huruvida ManU ställde upp med ett rent skitlag eller ej. Att diskussionen ens uppstår är patetiskt. Typiskt ManUfans om du frågar mig. Om man ser till de disponibla spelare man hade så är det ett BRA lag som ställs på planen. Jag fick skrämselhicka när jag läste startelvan 35 minuter innan matchstart då jag såg att Rooney och Berbatov skulle spela. Jag såg framför mig hur de skulle väggspela sönder vår stackars backlinje och än värre, hur Rooney skulle glida ut på knä mot Leedsfansen och gapa så som bara han kan. MEN RIKTIGT SÅ BLEV DET JU INTE! ELLER HUR??

______________________


INTER
Goran Pandev till Inter. Ett bra "köp" - 7,5/10. Att han kommer gratis är ju makalöst bra, då Lazio för ett kort tag sedan hade bud i 13£ miljonersklassen. Eto'o är ju borta under Afrikanska Mästerskapen och att då ha 3 klassforwards i Balotelli, Milito, Pandev, som ska dela på 2 platser är riktigt bra. Chievo borta på onsdag - det ska bara sluta på ett sätt.

______________________


SMÖGEN
På lördag spelar vi Isenta Cup i Stenungsund. Roligt som bara den då det är stora mål och grupper med 5 lag i varje. Jag hoppas Freddan har laddat bössan, då kan det bli riktigt kul. Vi spelade även cup i lördags, Sparbanken Cup i Tanum. Utslagna i kvartsfinalen mot Hamburgsund efter ett horribelt domslut. Men på något sätt hade vi nog ändå förtjänat det med tanke på att vi i ALLA matcher förutom just denna drog på oss väldigt mycket frisparkar och klagade alldeles för mycket på domaren - skärpning! Payback is a bitch.

På torsdag drar den underbaaaaara försäsongen igång. 4 månader av grus, fys, löpning, kramp och utmattning. Men jag älskar det ändå på något konstigt sätt. Allt har sin charm.....


Manchester United 0-1 Leeds United

Lördagskvällen var trevlig, vi satt ett gäng kompisar och drack öl, lyssnade på Patriks stundtals briljanta tolkningar på guran och var överlag på gott humör. Kvällen avslutades med en sväng på Kanske och efter en iskall kebabtallrik var det dags för lite sömn. Jag stod, med bakismått mätt, upp tidigt i morse och gjorde det man gör på morgonen. Leedströjan anno 08/09 åkte på direkt och jag väntade nu spänt på matchen som vi Leedssupportrar väntat på i flera år: ManU-Leeds.

Jag ska inte påstå att jag var nervös inför matchen, nervositeten kom när vi gjorde 1-0. Jag såg direkt att Howsons passning inte bara var en passning, utan en briljant sådan. Beckford misslyckas med nedtagningen, FAN! Det känslan jag har i min kropp efter den misslyckade nedtagningen är en känsla som verkligen inte går att beskriva med penna och papper. Men Beckford springer i kapp bollen och rullar in 1-0. 1-0 till Leeds. På Old Trafford. Mot Manchester United.

Becchio är FENOMENAL i 95 minuter. Han sliter, kämpar, stångas, vinner dueller, nickar, springer. Att en sån spelare huserar i League One är otroligt.

Kisnorbo har PSYCHO tatuerat i pannan. En fläckfri insats från Australiens egen Terry Butcher.

Howsons passningsspel hör hemma på Nou Camp.

När Ankergren ska ut och plocka bollar och fånga upp tillbakanickar kör min puls i 200 på en kurvig 30 väg. Men han gör det bra, han gör det hysteriskt bra.

Beckford avgör, låt nu inte detta stiga honom åt huvudet. Längta inte bort från Leeds, längta inte till Old Trafford matcher varje vecka. Du kommer få de matcherna, men för guds skull, spela dem med Leeds.

Det Simon Grayson är stort. Jag har ingen aning om hur han lyckas motivera spelarna att vecka in och vecka ut gå ut och prestera. Jag har ingen aning om vad han säger till grabbarna dagen innan ManU away och jag har verkligen ingen aning om vad han säger i halvlek när vi leder med 1-0. Jag hade gärna vetat.

Efter matchen är majoriteten av ManUfansen goda förlorare, de erkänner att vi förtjänade segern och att vi imponerade STORT med passningsspelet. Men en liten klick snackar om att ManU lirade med B-laget, att de skulle haft straff(-ar i vissa fall!!!) och hur Leeds hade TUR. Du slår inte ManU på Old Trafford utan tur, det vet man. Även om man aldrig sett en fotbollsmatch.

______________________


Den här dagen är slut, i'm gonna hit the bed, och jag vet att jag kommer sova som en prins. Leeds United slog Manchester United på Old Trafford i FA-cupen. Låt oss aldrig glömma denna dag.

______________________


Leeds 3 bästa idag:
Becchio
Kisnorbo
Beckford

Leeds sämsta idag:
Att det inte blev 2-0.

ManUs 3 bästa idag:
Valencia
Rooney
???????
 
ManUs sämsta idag:
Garrrry Neville. HAHA. Vilken lirare! Var är kameran?! Är det ett skämt? Sluta, du skämtar?!

______________________


WE'RE NOT FAMOUS ANYMORE!


RSS 2.0