Det var ett tag sen...

Nästan exakt 2 månader sen bloggen visade något tecken på liv men nu gör vi ett försök igen. Mycket har ju givetvis hänt, både i fotbollsvärlden och i den vanliga världen.

Bloggen dog i samband med vårat (Smögens IFs) uttåg ur division 4, men likt katten har en blogg flera liv och besvikelsen har lagt sig nu! Silly Season är i gång och MYCKET har hänt. 

SMÖGENS IF

- Maisa & Fimpen har slutat. Efter flera år hos oss var det nu dags, dem tog oss till division 4 och vad mer kan man begära? Jag kommer givetvis att sakna dem men 3 år är lagom.

- Vi har fått ny tränare: Rickard Olsson. Nu väntar vi bara på att det ska bli klart med en assisterande också och när det väl blir klart lär det kännas riktigt bra.

- Freddan har skrivit på. En grym värvning både spelmässigt och socialt, får vi bara grabben att träna kan det bli riktigt bra. Ska vi säga 20 mål i femman? Ja, okej. Deal!

- Jag är numera med i fotbollssektionen. Det kan bli ett intressant år.

INTER/LEEDS

Inter tågar på, 3 poäng mot Rubin nästa vecka och det kan bli en riktigt rolig säsong. Då får man ett par månader på sig att spela ihop laget ytterligare, det viktiga är att Sneijder håller sig frisk. Ju mer han spelar ju bättre kommer Inter att bli.

När det gäller Leeds har jag inget negativt att säga. Vi leder ligan överlägset och det ser ut att kunna bli spel i Championship nästa år! Dessutom är vi EN match ifrån hatmötet: Man Utd - Leeds. Allt Leeds behöver göra är att krossa stackars Kerrington hemma på Elland Road, sen bär det av till Old Trafford.

LIVET

Här rullar det på, vi närmar oss jul och då närmar vi oss även ett nytt år. 2010 blir nog ett bra sådant och skrämmande nog fyller jag då 24. 24. 24. Sjukt. Men det blir nog bra. Jag ska nog redan nu börja fila på minst ett par nyårslöften. Har aldrig haft ett riktigt löfte, ett som jag verkligen försökt hålla. Jag har några hyfsat bra och lagom seriösa förslag på G. Får fundera på detta några veckor.

___________________________

Jag hoppas att det inte dröjer länge innan jag skriver igen, då med lite mer substans. Den som lever får se...

RSS 2.0