När ord inte räcker till...

...Så skriker man dynga! Det har jag ägnat mig åt ikväll. Rösten är borta, men glädjen är där, definitivt.

Sitter just nu och lyssnar på Thomas Nordahls hyllningar till Mourinho och Inter. En av Nordahls alla fina egenskaper är att han i ett sådant partiskt ögonblick ändå kan sitta och hylla Inter. Inga ursäkter, inga bortförklaringar. Grande Nordahl!

I 75 minuter är Milan 1 man mer (2 man mer sista 4) men man lyckas inte skapa många vettiga chanser. Andefattigt och lättläst. Inter är bäst i världen på att spela med 1 man mindre, alla vet exakt hur man ska agera och det syns så väl. Det är inte roligt att titta på, men oj så effektivt.

En kväll som denna är det svårt att peka ut någon som är bäst. Men Cesar & Zanetti gör fenomenala matcher. ALLA är bra.

Sneijders utvisning är märkligt, får han rött direkt för att han applåderar sarkastiskt åt domaren så är det horribelt. Men nog verkar det vara så, märkligt är ordet. Fram till utvisningen på Sneijder kändes det verkligen som att Inter var det laget som hade vaknat på den bästa sidan. Tänt, taggat, disciplinerat och kontrollerat. Att man klarar av att spela 75 minuter med 1 man mindre utan att släppa in ett mål är fantastiskt. Men nu är det väl egentligen bekräftat: Så här bra är Inter. Milan är tyvärr inte där, än.

Såg ni masken Marco Materazzi hade på sig vid firandet efter slutsignalen? Ser ni vem det föreställer? HAHAHA!



Bäst i Milano, Bäst i Italien. Nu ska jag sova, om det går. Ska nog somna till Live from Abbey Road med The Killers, det blir en fin avslutning på helgen. 


Kommentarer
Postat av: jovetic

hahahaha, silvio berlusconi!!!!!!

2010-01-25 @ 12:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0