Fabio till Juve!

Emerson bryter sitt kontrakt med Milan pga personliga skäl, jag tror inte att många Milansupportrar gråter floder nu direkt. Emerson har inte gjort en jävel glad och i och med att han försvinner så kanske man kan säga att det "nya Milan" är på gång att formas. Ut med de trötta och in med de pigga.

******

Juventus kommer förmodligen att ha ett mittbackspar bestående av Chiellini/Cannavaro nästa säsong. Fabio är en grym mittback, men han är 35 år gammal. Ranieri försvarar värvningen med att han helt enkelt inte kunde säga nej när en spelare av Fabios kaliber kunde komma till klubben gratis, det kan jag förstå! Men Juve kan inte låta han vara förstavalet efter Chiellini, det går bara inte.

******

West Ham sägs jaga Mario Balotelli. Ha. Ha. Ha. Ha. Ha. Sulley Ali Muntari sägs vara på väg till Tottenham, för £12 miljoner. I så fall, sälj sälj sälj! Samtidigt fortsätter ryktena om Deco att florera, Inter ska tydligen vara villiga att betala £6 miljoner för portugisen, Deco är ju en spelartyp Inter behöver. Men han har ju inte rosat marknaden denna säsongen direkt.

******

Första träningen på Havsvallen idag, jäklar vad fin mattan var! Nedräkningen till hemmapremiären är igång, lovely! Inhandlade nya fotbollsskor igår, Adidas senaste Predatormodell. Grymt skön sko, men varför gör dem halva skon vit....?




Kommentarer
Postat av: Matai

Inget att klaga på idag Adam, du har skött dig.



Antar att West Ham backar ur Ballotelli affären

relativt snart dock.



PS, lycka till i hemmapremiären

2009-04-23 @ 17:01:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0