Pato, Pato, Pato....

Alexandre Pato, denna supertalang som spås bli lika bra som Messi, har nu trampat rätt rejält i klaveret! Erik Niva skriver följande på sin blogg:

"Men nu har alltså självaste Alexandre Pato hamnat i en situation som drar allt några hack längre. Tydligen har pojkvaskern surfat lite för ivrigt på nätet, börjat chatta med fel blondin och ja... tja... sedan fanns det visst bilder på han och hans organ över hela, halva internet."

Om detta är sant lär vi snart få reda på, men om så är fallet så ska det bli mycket intressant att se hur Milan reagerar. Vad säger Silvio? Vad säger Paolo? Hur reagerar Ancelotti? Mycket intressant hur som helst!

HÄR finner ni bilderna om någon nu är intresserad.

******

Moratti har efter lördagens Italienderby berättat att om han varit på plats så hade han tagit sitt lag av planen. Anledning? Mario Balotelli fick höra rasistiska glåpord från Juvefansen så länge han var på planen. Moratti är underbar. Juventus har nu också fått sitt straff, matchen mot Lecce om 2 veckor kommer att spelas inför tomma läktare. BRA att förbundet tar tag i saken och att det får konsekvenser som svider för klubben.

******

Inzaghi tycker att Milans nuvarande trupp har mycket kvar att ge och att de är att räkna med i framtiden. Tjenare. Säger han så för sin egen skull inför kommande säsong eller är han bara allmänt blind?

******

Nip/Tuck är en magisk serie som går på SVT söndagar klockan 21.15. Fantastiskt bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är en fitta

2009-04-21 @ 08:49:27
Postat av: Anonym

Wow vilken mupp bloggen har dragit hit!



Vokabulärträning omgående.

2009-04-23 @ 16:57:18
Postat av: Matai

hmm, namnet kom inte med

2009-04-23 @ 16:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0