Tung förlust

Spelade som sagt match igår, Grebbestads IF hemma. Vi leder med 2-1 i halvlek efter att ha vänt ett 1-0 underläge. Innan pausvilan blir vi bestulna på ett mål som är inne med minst en meter. Öster blir kapad i straffområdet och domaren skiter i att blåsa. Matchen SKA vara dödad i halvlek men istället så gör GIF 2-2 på en straff som är billigare än en Kexchocklad på Överskottsbolaget. Vi går ner oss och GIF gör 2 mål till. Jag förstår fortfarande inte hur vi inte kunde vinna matchen. Fan.

******

Leeds slog planenligt Hartlepool igår, målskytt: Jermaine Beckford. Inga konstigheter. 1 match kvar innan PO.

******

Napoli-Inter ikväll, magisk match! Cannavaro D.Y. är inte med i Napoli vilket givetvis är bra för Inter. En seger ikväll och ligan är klar, grande.

******

Milan vann igen och Kaka filmar makalöst bra. Och när han inte gör det så slutar han bara att spela och får då straff, snyggt! Men snabb är han.....

******

ManUs första mål i går är ju bara sjukt. Howard Webb avgjorde PL i går, tråkigt.