Zlatan till Spanien...

...för han verkar inte trivas speciellt bra i Italien för tillfället. Inter hade i söndags chansen att säkra scudetton och om så blivit fallet skulle det givetvis varit en rejäl segerfest när man kommit hem till Milano. Då Zlatan var avstängd väljer han att åka hem till Malmö! Sjukt gjort av honom, nu blev det inget guld till Inter. Men om det hade firats på kvällen, vad fan hade Zlatan gjort då? Vad är han ute efter?

Massimo Moratti går, SOM VANLIGT, ut och försvarar Zlatan och han sa bland annat att "Zlatan visste att det inte skulle bli något guld i söndags". Vad Zlatan tänker på/med har jag givetvis ingen aning om, jag hade förstått honom till 100% om det rörde sig om familjeproblem eller dylikt men inga rapporter har sagt något om det.

Vill han inte stanna i Inter så ska han inte göra det. En försäljning av Zlatan skulle inbringa minst 650-700 miljoner och det är rejäla pengar, rent utav SJUKA pengar.

******

Det dyker upp mer och mer rykten för varje dag som går. Senaste är att Fabregas ska till Inter för 700 miljoner. Arsenal svarade direkt på ryktet: "Cesc är inte till salu för alla pengar i världen" och det förstår jag. Nu är han ju dessutom kapten i Arsenal och det enda skälet till att han skulle kunna gå är väl om han själv skulle vilja det vilket inte är omöjligt, men i så fall tror jag inte han har Italien och Inter som förstaval...

******

Real & Ronaldo överens? Enligt spanska El Pais, som enligt Fotbollskanalen.se är en ansedd tidning, kommer han att kosta 860 miljoner och får en veckolön 3 miljoner. Sjuka, sjuka, sjuka pengar.

******

Silvio Berlusconi sade igår följande: "Vi förlorade titeln pga Ancelotti". Riktigt märkligt uttalande av Milans president men förmodligen är det väl så att Ancelotti lämnar Milan för Chelsea och Silvio vet om detta, blir förbannad och kläcker ett magiskt citat avd. fotknölssågning.

******

Det känns verkligen som att Milan är mer Pazza än Inter, när Milan lirar på topp är man bäst i världen men lägstanivån är betydligt lägre. Inter har i år varit ganska tråkiga, Mourinho har en del att fundera på till nästa säsong. Kommer Milan & Juve i gång på allvar så lär det krävas bättre insatser än i år.

******

Till sist (nästan) lite procentsatser, alltid trevligt.

Zlatan lämnar Inter  -  75% chans
Ronaldo lämnar ManU  -  20% chans
Fabregas lämnar Arsenal  -  20% chans
Leeds avancerar till Championshit  -  50% chans
ManU vinner CL  -  80% chans
Smögens IF håller sig kvar i Div4  -  50% chans (säsongen är lång)

******

Christian Vieri ska börja marknadsföra kondomer. Ha ha ha. Magiskt var ordet.

Kommentarer
Postat av: Matai

Dags att höja Uniteds procentsats.

Sätt runt 99,9% oooooiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeee!



2009-05-13 @ 23:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0