Paolo, Nanne & Per



Går inte att sluta tänka på den lilla klick ultras som buade åt Paolo igår. Titta blicken. Jag ryser bara jag hör Maldinis namn men varenda liten rad jag läser om de få idioter från i går får mig att känna avsky. Det blir liksom obekvämt i hela kroppen. Maldini är en legend och den enda i sitt slag. Hur dum i huvudet man än är så borde man inte kunna bete sig så illa som de gjorde i går.

******

Nanne Bergstrand och Per Olsson (tränare i Gefle) är Leedsfans! Det är tydligen inte bara Olof Lundh, Per Gessle och Pelle Blohm som är ordentligt uppfostrade.....

******

Yoann Gourcuff har nu sagt att han INTE vill till Milan, han vill stanna i Boredeaux. Kan det bero på att han inte vill ha Ancelotti som tränare, igen, och bli förpassad till bänken till förmån för Slödoorf, igen?

******

ManUs JUNIORLAG slog Hull i går. Hull hade ALLT att spela för, verkligen allt. En ödesmatch där 700 miljoner kronor stod på spel. Hull förlorade med 1-0. Det ska inte kunna hända, är man ett bottenlag i världens bästa liga och slåss för sin existens så SKA man slå ManUs juniorer. Alla dagar i veckan. Torino och Bologna hade slagit Hull 9 gånger av 10.

******

B-lagsmatch på Havsvallen om en stund, jag tänkte åka ut och syna Fredrik Söderberg som bör vara aktuell för A-lagsspel snart om målproduktionen fortsätter! Sibräcka/Valla står för motståndet och de har vunnit alla sina hemmamatcher men bara tagit 1 poäng borta, så om allt går som det ska blir det ytterligare en seger för Sotenäs bästa (och enda...) B-lag!

Kommentarer
Postat av: matai

"Det ska inte kunna hända, är man ett bottenlag i världens bästa liga och slåss för sin existens så SKA man slå ManUs juniorer. Alla dagar i veckan. Torino och Bologna hade slagit Hull 9 gånger av 10."



http://failblog.org/2009/05/02/door-sign-fail/

2009-05-25 @ 23:17:02
Postat av: Anonym

Sotenäs bästa (och enda...) B-lag!





sureifserious.jpg" rel="nofollow">http://i166.photobucket.com/albums/u115/rcbaker87/Notsureifserious.jpg



2009-05-26 @ 08:33:29
Postat av: !

Det var en felaktig länk...

2009-05-26 @ 08:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0