Super Mario

2-2 borta mot Chievo är ingen katastrof, speciellt inte nu när Milan "bara" fick 1-1 mot Juve. Mario Balotelli visade än en gång vilken fantastisk spelare han är. Överskattad? Mm men tjena!

Titta och njut!

 

Såg inte hela Milan-Juve men varje gång jag zappade över kändes det som att en straffsituation rullade. Milan kanske borde haft en? Tråkigt också att Genoa tappade poäng, 3 poäng upp till Fiorentina nu och det ser inte ut att bli CL för Genoa nästa år. Milito+Inter blir nog verklighet i så fall.

******

Zappade in Manchester derbyt kl 1430 idag, somnade 1432 och vaknade upp 1515, ett snabbt knapptryck och Chievo-Inter var på. Det var dock en ganska medioker historia och Inter utan Zlatan är ett rätt så fantasilöst lag. Balotelli står för finessen och gör det bra, men en klubb som Inter ska inte behöva lägga så mycket ansvar på en 18-åring.

******

LFF-matchen i går gnager fortfarande i huvudet. Fruktansvärt tungt. Ingen match för mig på fredag mot Åmål så imorgon blir det hemmamatch med b-laget. Det var ett tag sen och enligt rapporter har vi rätt bra lag med Fredrik Söderberg som joker på bänken, spännande!

Kommentarer
Postat av: kd

du glömmde nämna i nästa inlägg att jokern självklart dynga in den

2009-05-22 @ 18:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0