Real?

Enligt The Sun lär Mourinho sticka till Real eller Man City nästa säsong. Moratti vill, som vi alla vet, ha CL-bucklan och nu när han inte fick den är han missnöjd. Inga dåliga krav man har på sig som Intertränare nu för tiden. Att vara Italiens bästa lag räcker inte, nu ska man som tränare vinna CL på FÖRSTA försöket. Jag antar att Moratti skrev ett 3-årskontrakt för att ge Mourinho TID att sätta sin prägel på laget och till slut vinna CL. Men Moratti verkar ha räknat kallt med att den titeln skulle komma redan i år.

Jag vet vem Kjaer är, vad jag blev lite fundersam över var att Mourinho ska värva honom FÖR ATT VINNA CL. Aguero känns som en spelare man värvar om man vill vinna där, inte Kjaer. Men för framtiden: Absolut!

Det som Inter behöver är en offensiv, kreativ mittfältare - AV KLASS. Tyvärr känns det som att dagens mittfält är alltför defensivt. Hamsik är varmt välkommen!

Eller varför inte göra som Milan? Vi kanske borde försöka få Zidane att börja lira igen? Eller försöka lösa Scholes från sitt kontrakt i ManU? Hmm, nej.




Materazzi är inte världens bästa back längre, men han får gärna spela kvar i Inter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0