Seger för Smögen igen!

Vi fick med oss 3 sköna poäng ifrån Dalsland men segern var inte ohotad. Håfreström började matchen klart bäst och tog ledningen och ökade på densamma till 2-0 innan matchuret ens kommit upp i 10 minuter! Detta borde varit en rejäl väckarklocka för oss men istället fortsatte hemmalaget att skapa chanser och "Tjom" i mål fick göra ett par riktigt bra räddningar. Som tur är lyckades vi reducera innan domaren blåste av för halvtid, viktigt inför andra!

"Fimpen" var långt ifrån nöjd i omklädningsrummet och vi fick höra vad vi förtjänade att höra och detta gjorde nog gott för cirka 5 minuter in i den andra halvleken kvitterade vi och lyckades kort därefter även göra 3-2. Nu kom dock Håfreström tillbaka och det var riktigt rörigt på våran planhalva. Inget mål dock för hemmalaget utan istället gjorde vi 4-2 och då gav dem upp fullständigt. Det blev även 5- och 6-2 och 3 poäng var ett faktum.

Vi gjorde ingen bra match idag men vi tar 3 poäng och det är det som räknas. 3-målsskytten Alex Hassellöv håller med:

"- Vi sätter våra lägen och det gör inte dem. Det är alltid svårt att spela bortamatch i Dalsland så jag är väldigt nöjd med poängen vi tar med oss hem."

Bäst i Smögen var enligt mig anfallaren/mittbacken Anders Henriksson tillsammans med målvakten Thomas "Tjom" Johnsson.