Inter-Juve 6-7

Inter förlorade nyss den första matchen i TIM Trophy på straffar. 45-minutersmatchen innehöll en straff, ett rött kort, 2 mål och en idiotpassning av Rivas.

Quaresma fick matchens första läge efter 5 minuter men Buffon var med på noterna. I den 25:e slår Quaresma en misslyckad yttersida mot straffområdet, bollen studsar på en Juveback och dimper ner framför fötterna på Thiago Motta som vackert chippar in bollen förbi en liggande Buffon. 1-0! 13 minuter senare slår en Juvespelare ett inlägg från höger som går förbi alla i straffområdet men Materazzi har tydligen rivit ner en motståndare mitt framför Cesar och domaren agerar: Rött kort och straff! Cesar har dock inte problem med straffen och nu trodde i alla fall jag att segern var säkrad.

Men inte...

Mou gör ett taktiskt byte då han tar ut Quaresma och sätter in Nelson Rivas. 2 minuter senare har Rivas touchat bollen för första gången, ett hemåtspel till Cesar som jag hade gjort bättre med flipflops en sen lördagkväll. En Juvespelare (såg inte vem) tar bollen och lägger in den. Ridå.