Förlust mot LFF

Vi förlorade lördagens derby mot Lysekil (ett för dagen väldigt fult spelande) med 2-1 trots att vi tog ledningen i den första halvleken. LFF kom in i matchen när de gjorde ett mål som inte finns, och sen petade dem in 2-1 målet i den andra halvleken (visserligen efter ett fint anfall). Vi kunde lika gärna ha vunnit med 2-1, men nu är det som det är. Jäkligt trist att vi inte kan ha fullt lag, vi har förlorat höstens 3 inledande matcher men vi har saknat massvis med folk i alla 3. Vi behöver en hel Hassellöv, en hel Felix och en Öster som inte är på rigg. Hoppas att 2/3 är tillbaka på lördag då vi möter Åmål hemma, revansch är ordet där då vi i våras förlorade med 8-2. Bitterheten kanske lyser igenom men vem kan klandra mig?

******

Cambiasso är knäskadad och blir förmodligen borta i 6 veckor, minst. Jag kan inte tänka mig ett värre scenario. Vår viktigaste spelare missar inledningen av ligan och där inkluderat derbyt mot Milan. Fan. Som tur är finns det fullgoda ersättare, men ingen Cucho. Jag har inte varit det minsta orolig inför derbyt, nu är jag det.

******

PL drog igång igår, såg ingen match då. Zappar över till Spurs-Pool då och då nu, kul match faktiskt. Hoppas Spurs håller ända ut. Om 1 vecka sitter jag och tittar på Inters premiär, fantastiskt kul och efterlängtat.

******

Avslutar med några citat signerade Erik Niva

Chelsea
"Det gör så att horder av semesterfirare passar på att kombinera sin långweekend med en tur ut till Stamford Bridge, och det gör i sin tur att arenan numera ofta ger ungefär samma intryck som British Museum. Det är guidade grupper med ryggsäckar och videokameror - och det är framförallt väldigt lång väg från den tid då ståplatsläktaren hette The Shed och det stod bilar parkerade på den ocean av plats som skiljde fansen från planen. Det var ett ruffigare Chelsea då - vilket sannerligen också hade sina negativa sidor - men framförallt var det ett helt annat Chelsea. Ingen annan klubb illustrerar utvecklingen som engelsk fotboll gått igenom sedan Premier League grundades lika tydligt."

ManU
"Vi har hemmapubliken, the prawn sandwich-brigade, på ett Old Trafford som tar in minst 10 000 utländska fotbollsturister per match, och där varje koordinerat klackförsök i praktiken dränks av arenans storlek."

Arsenal
"Det här är ju då känslig mark att trampa som Tottenham-anhängare, men jag är faktiskt helt ofärgad då jag säger att det inte finns någon lika deprimerande fotbollskulturell upplevelse i Premier League som att se Arsenal spela hemma på The Emirates. Det är tyst på andra arenor också, absolut, men ingen annanstans kommer den tystnaden kombinerad med den här konstgjorda, själlösa biografkänslan. Mot slutet var det ofta tyst på gamla Highbury också, men där räckte själva omgivningarna för att luften i alla fall skulle andas fotboll. På The Emirates känns det som att man sitter i en flygplatslounge och ser på match."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0