2 av 3

Smögens IF - IFK Åmål 2-1
Leeds - Tranmere 3-0
Inter - Bari 1-1

En fantastiskt skön seger mot Åmål hemma på Smögen. I mina ögon ett rättvist resultat och det känns jäkligt gott att det inte är kört än. Nu gick vi förbi Grebbestad men tyvärr har vi trots det inte allt i egna händer då Bohus/Dal lagen i division 3 går knackigt. TVÅ lag av Åsebro, Viken, Kungshamn måste klara sig kvar i 3:an - då åker 3 lag ur 4:an. Åker däremot två av de lagen ur 3:an så åker 4 lag ur 4:an, och i så fall befinner vi oss i en prekär situation. Den som lever får se.

Noterbart är att vi är riktigt bra varje gång Felix lirar innermitt. Hoppas han håller hela säsongen.
******

Leeds har inga som helst problem i League One, så här långt. Nu kördes Tranmere över och Beckford gjorde mål som vanligt. Det känns som att det är i år vi går upp.

******

Inter tappade alltså poäng mot Bari. Chansmässigt var det en okej match för Inters del, men det var stundtals så tempofattigt att jag höll på att somna framför tvn.

PLUS
Lució - Vilken styrka, ettrighet, säkerhet och känsla i fötterna!
Milito - Kommer bli jäkligt nyttig, det syns tydligt.

MINUS
Eto'o - Han SKA göra ´2-0 och döda matchen, fan. Kan mer!
Motta - Nonchalant. Hoppas han kan bättre än det här.

Om det är någon som tvivlat så står det i alla fall klart nu, vi MÅSTE köpa in en kreativ mittfältare. Fan, släng upp 500 mille och köp Gourcuff eller vem fan som helst. Det här håller inte. Till helgen är det derby och jag är orolig, riktigt orolig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0